SEURATOIMINTA

Aivan pienimmille lapsille ei ole Espoossa juurikaan tarjolla ohjattua liikuntaa. Vuodesta 2005 alkaen seurassamme on järjestetty myös aikuisille ja lapsille yhteisiä painiharjoituksia. Tutun aikuisen kanssa aloitettu yhteinen painiharrastus on helppo väylä lapsen omaan harrastukseen. Samalla sali ja seura tulevat tutuksi lapselle ja siirtyminen vanhempien lasten ryhmään sujuu sulavasti.

Aktiivinen ja kehittyvä urheiluseura on olemassa harrastajien takia. Moneen muuhun urheiluun nähden vapaaehtoistyötä tai ylimääräisiä kustannuksia on erittäin vähän. Alkuun riittää, että tuot lapsesi harrastukseen. Espoon Urheilijoiden painisali sijaitsee Tapiolassa, joten harjoitusten aikana voit hoitaa arkiasioita käymällä vaikka ruokakaupassa. Vanhempien ei tarvitse istua seuraamassa harjoituksia, mikäli lapsi pärjää siellä itsenäisesti. Toinen suosittu tapa lasten treenien aikana on huolehtia omasta fyysisestä hyvinvoinnista. Moni vanhempi käy esimerkiksi samassa liikuntahallissa olevalla kuntosalilla

Edistyneempien harrastajien osalta huoltajille riittää tekemistä kilpailutoiminnan ympärillä. Nykyinen toiminta alkaa olla maksimissaan, kun otetaan huomioon valmentaja- ja tilaresurssit. Painisalille tilana ei jaosto voi vaikuttaa, mutta jaoston toimintaan osallistuminen joko apuvalmentajana, ohjaajana, toimihenkilönä tai tukijana erittäin arvokasta. Tulkaa rohkeasti mukaan.